Ara
24 Saatte Kargoda
Siparişleriniz aşağıda belirtilen şartlar dâhilinde, 24 saat içinde ilgili kargo firmasına teslim edilmektedir.
Hafta içi saat 17.00'ye kadar verilen siparişlerde geçerlidir. Cumartesi-Pazar ve resmi tatil günlerinde alınan siparişlerde geçerli değildir. Saat 17.00'den sonra verilen; ödemesi veya onayı 17.00'den sonra yapılan siparişler ertesi gün işleme alınır. Sepetteki tüm ürünlerin "24 Saatte Kargoda" taahhütüne sahip olması gerekmektedir.

Stoklu ürünlerde, sonradan tespit edilecek ürün kusurları sebebiyle gecikme yaşanabilir.
İade veya iptal gibi işlemler sebebiyle düzenlenen siparişlerde geçerli değildir.
24 saat içinde kargo firmasına verilen siparişlerin adrese teslim süresi, kargo firmasına ve teslimat adresine göre değişebilmektedir.
Mücbir sebep halleri saklıdır. KitapSeç bu taahhütte değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
Satıcı Puanı: 9,9
Kitapsec.com müşterileri tarafından verilen zamanında gönderim, paketleme ve genel alışveriş deneyimi puanlarına göre satıcı puanı hesaplanmaktadır. Değerlendirmeler son 6 ay içerisinde yapılan değerlendirme sayısını vermektedir.

Yolcîtî Beyan Yayınları

%35
150.00 TL
97.50 TL
Mağaza : KitapSeç
9,9
Yayınevi / Marka : Beyan Yayıncılık
ISBN : 9786256773233
Kazancınız : 52.50 TL
Kazanacağınız Puan : 97 Puan
Basım Tarihi : 2024
Sayfa Sayısı : 176
Kitap Ebatı : 13,5x21
Bugün Ziyaret : 2 kişi bu ürüne baktı
Kargo İndirimi : 690 TL üzeri Kargo BEDAVA
Tedarik Süresi : En geç 28 Haziran Cuma gününe kadar
Bu ürün size KitapSeç tarafından gönderilecektir

Yolcîtî Beyan Yayınları

Yolcîtî, yolculuk demektir. Kürtçede yolcuya rêwî, yolculuğa da rêwîtî denir aslında. Ancak sürekli Türkçe yolculuğa maruz kalan Kürtler, rêwîtî yapacak vakit bulamadıkları için vakıayı en güzel ifade eden “yolcîtî”yi kullanmaya başlamışlar. Belki de Türkçe yolcu(î)nun sonuna Kürtçe “tî”yi ekleyerek “tiye” aldılar, kafa karışıklığımızın dile yansımış halini.
Memlekete yaptığım yolculuklar sırasında sürekli bu kelimeye ve bu kelimenin altında yatan kafa karışıklığına maruz kaldım. “Yolcîtî berbi kuderê?/Yolculuk nereye?”, “Yolcîtîya te bi xêr be!/Hayırlı yolculuklar”, “Diçî yolcîtîyê?/Yolculuğa mı çıkıyorsun?”… Buna benzer kullanımların iyice yaygınlaştığını fark edince, hem durumu özetlemesi, hem çarpıklığı çarpıcı bir şekilde vurgulaması, hem de göreceğiniz gibi kitabın içeriğini de yansıtması açısından kitaba ad olmayı hak ettiğini düşündüm. Madem öyle, satırlar arası çıkacağınız “yolcîtîya we bi xêr be/yolculuğunuz hayırlı olsun.”
Bu Ürüne Bakanlar Bunlarada Baktı
Kategoriye Ait En Çok Satan Ürünler
Kategoriler