Ara
24 Saatte Kargoda
Siparişleriniz aşağıda belirtilen şartlar dâhilinde, 24 saat içinde ilgili kargo firmasına teslim edilmektedir.
Hafta içi saat 17.00'ye kadar verilen siparişlerde geçerlidir. Cumartesi-Pazar ve resmi tatil günlerinde alınan siparişlerde geçerli değildir. Saat 17.00'den sonra verilen; ödemesi veya onayı 17.00'den sonra yapılan siparişler ertesi gün işleme alınır. Sepetteki tüm ürünlerin "24 Saatte Kargoda" taahhütüne sahip olması gerekmektedir.

Stoklu ürünlerde, sonradan tespit edilecek ürün kusurları sebebiyle gecikme yaşanabilir.
İade veya iptal gibi işlemler sebebiyle düzenlenen siparişlerde geçerli değildir.
24 saat içinde kargo firmasına verilen siparişlerin adrese teslim süresi, kargo firmasına ve teslimat adresine göre değişebilmektedir.
Mücbir sebep halleri saklıdır. KitapSeç bu taahhütte değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
Satıcı Puanı: 9,9
Kitapsec.com müşterileri tarafından verilen zamanında gönderim, paketleme ve genel alışveriş deneyimi puanlarına göre satıcı puanı hesaplanmaktadır. Değerlendirmeler son 6 ay içerisinde yapılan değerlendirme sayısını vermektedir.

Türk Alman Eğitim İlişkilerinin Tarihi Gelişimi Ayışığı Kitapları

%25
25.00 TL
18.75 TL
Bu ürün tedarik aşamasındadır
Mağaza : KitapSeç
9,9
Yayınevi / Marka : Ayışığı Kitapları
Yazar : Kemal Turan
ISBN : 9782000026242
Kazancınız : 6.25 TL
Kazanacağınız Puan : 18 Puan
Sayfa Sayısı : 226
Kitap Ebatı : 14x21
Toplam Satılan : 1 Adet
Bugün Ziyaret : 3 kişi bu ürüne baktı
Kargo İndirimi : 590 TL üzeri Kargo BEDAVA
Tedarik Süresi : Yaklaşık 2 İş Günü
Bu ürün size KitapSeç tarafından gönderilecektir

Türk Alman Eğitim İlişkilerinin Tarihi Gelişimi Ayışığı Kitapları

Türk-Alman ilişkilerinin başlangıç tarihi çok eskilere dayanmaktadır. İki ülke arasındaki ilk yakınlaşma, Kanuni Sultan Süleyman döneminde olmuştur. Alman İmparatoru Şariken tarafından başlatılan dostluk girişimleri, Büyük Friedrich’in izlediği dış politikayla hız kazanmış ve yapılan bir anlaşmayla da resmileştirilmiştir. Öbür taraftan, Osmanlı Devleti XVIII. yüzyılda Batılı devletlerle hem askeri hem de ekonomik alanda boy ölçüşebilecek durumda değildi. Bu sebeple devlet, Batı tekniğinden yararlanmak amacıyla, önceki askeri saha ile ilgili okulları (Mühendishane-i Hümayun, Mühendishane-i Ber-i Hümayun) açarak eğitim alanında yenileşme hareketine girişti. Başlangıçta, ordunun ihtiyacı göz önünde tutularak Batı’dan askeri uzmanlar getirilmeye çalışıldı. Daha sonraki yıllarda, bilhassa Sultan II. Mahmut döneminden itibaren, öncelikli olarak ordunun reorganize edilmesi maksadı ile Almanya’dan eğitim subayları istendi, Bu uygulamaya devam edilerek II. Abdülhamit döneminde sivil ve askeri eğitim alanında Almanya ile daha kapsamlı bir işbirliğine gidildi.

Kategoriye Ait En Çok Satan Ürünler
Kategoriler