Ara
24 Saatte Kargoda
Siparişleriniz aşağıda belirtilen şartlar dâhilinde, 24 saat içinde ilgili kargo firmasına teslim edilmektedir.
Hafta içi saat 17.00'ye kadar verilen siparişlerde geçerlidir. Cumartesi-Pazar ve resmi tatil günlerinde alınan siparişlerde geçerli değildir. Saat 17.00'den sonra verilen; ödemesi veya onayı 17.00'den sonra yapılan siparişler ertesi gün işleme alınır. Sepetteki tüm ürünlerin "24 Saatte Kargoda" taahhütüne sahip olması gerekmektedir.

Stoklu ürünlerde, sonradan tespit edilecek ürün kusurları sebebiyle gecikme yaşanabilir.
İade veya iptal gibi işlemler sebebiyle düzenlenen siparişlerde geçerli değildir.
24 saat içinde kargo firmasına verilen siparişlerin adrese teslim süresi, kargo firmasına ve teslimat adresine göre değişebilmektedir.
Mücbir sebep halleri saklıdır. KitapSeç bu taahhütte değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
Satıcı Puanı: 9,9
Kitapsec.com müşterileri tarafından verilen zamanında gönderim, paketleme ve genel alışveriş deneyimi puanlarına göre satıcı puanı hesaplanmaktadır. Değerlendirmeler son 6 ay içerisinde yapılan değerlendirme sayısını vermektedir.

Örgütlerde İstenmeyen Davranışlar Akademisyen Kitabevi

SÜPER FİYAT
125.00 TL
Bu ürün tedarik aşamasındadır
Mağaza : KitapSeç
9,9
Yayınevi / Marka : Akademisyen Kitabevi
Yazar : Ufuk Orhan
ISBN : 9786052396469
Kazanacağınız Puan : 125 Puan
Sayfa Sayısı : 350
Kitap Ebatı : 13x21
Bugün Ziyaret : 2 kişi bu ürüne baktı
Kargo İndirimi : 690 TL üzeri Kargo BEDAVA
Tedarik Süresi : Yaklaşık 2 İş Günü
Bu ürün size KitapSeç tarafından gönderilecektir

Örgütlerde İstenmeyen Davranışlar Akademisyen Kitabevi

Kitaba ilk zamanlarda (bir metafor olarak) “Örgütsel Hastalıklar” veya “Örgütsel Sendromlar”adı uygun görülmüş idi fakat bir takım akademik eleştirilerde “Hastalık” ve “Sendrom” kavramlarının akademik bir terim olmadığı yer almıştır. Her ne kadar bu eleştiriler, yabancı yazını takip etmemekten kaynaklanmış olsa da yine de bu eleştiriler beni kavramları iyice incelemeye ve isim arayışına sürüklemiş idi. İsim arayışı sürecinde yakın kavramlardan “Organizational Misbehaviour”, “Organizational Dysfunction”, “Organizational Disease”, “Organizational Dark Side” ve “Organizational Anomaly” kavramları ile tanıştım. Fakat içeriklerinde yer alan bazı kavramlar, bir diğerinde de mevcut idi.

Kitabın ilk baskısı da ÖRGÜTLERDE İSTENMEYEN DAVRANIŞLAR ismi ile yayımlandı. Bunun ilk önemli nedeni,  hem ilk kitap olmasının yarattığı deneyimsizlik idi hem de kavramı öneri olarak ortaya attığım için bazı hocalarımın kitaba genel isim koyma eğiliminde olmamı önermeleri idi. İkinci nedeni ise bu baskıda yakın olan diğer kavramları inceleme sonucu, önerdiğim isimde kalma kararı almam oldu. Zira kitabın adı olabilecek en yakın iki kavram olan SAPKIN DAVRANIŞLAR ve KÖTÜ DAVRANIŞLAR, tüm kavramları barındıran isimler değil idi.

Bu baskıda diğer yakın kavramları incelemenin haricinde kavramlarla ilgili makaleleri okurken, tanımlamalarda geçen betimlemeleri inceleyerek kitaba isim koyma fikrini de geliştirdim. Buna göre kitabın adını belirlerken akademisyenlerin kitabın içeriğini oluşturan kavramları betimleme biçimlerini de, kriter olarak göz önünde bulundurmaya karar verdim. Fakat yine betimlemelerin kitaba isim olabilmekten uzak olduğunu gördüm.

Kitabın içeriğinde yer alan on bir (11) kavramın Dünya’da ve Türkiye’de çokça çalışıldığının farkındayım ama bunların hangi ana başlık altında yer alması gerektiğine ilişkin merak aşılamak derdindeyim çünkü ben de bu derdi yaşamaktayım. Yani aslında ben de yazdıkça öğreniyorum. Dolayısı ile kitabın birinci amacı bahsi geçen on iki kavramın hangi ana başlık altında toplanması gerektiğine ilişkin bir tartışma başlatmaktır. Derleme niteliği taşıyan bu kitabın ikinci amacı ise örgütlerde olumsuz gelişmelere merak duyan akademisyenlere (yetersiz olsa da) birçok çalışmayı bir arada bulma kolaylığı sağlamaktır.

Kitabın kaynakçasını ekseriyetle (Kasım- 2015 itibari ile) scholar.google ve asosindex.com internet sayfalarının içerikleri oluşturmaktadır. Kitapta yer verilen çalışmalarda, eksik görülen bulgu ve verilere rastlanılabilir zira çalışmaların genel analiz, bulgu ve önerilerine yer 

Bu Ürüne Bakanlar Bunlarada Baktı
Kategoriye Ait En Çok Satan Ürünler
Kategoriler