KÜÇÜK VLADIMIR ULYANOV çok hareketsiz oturuyordu, annesinin hazırlıklarını dikkatle izliyordu. Maria Alexandrovna'nın kendisi, solgun ve ruhsuz bir şekilde, hizmetçi kıza masayı hazırlamasında yardım ediyordu. Çünkü cumartesiydi, kocasının arkadaşları onlara gelecekti ve haftalık toplantılarından giderek daha fazla hoşlanmamaya başlamıştı. Vladimir hariç çocukları da onunla aynı duyguları paylaşıyordu. Kızlar oturma odasını topluyor ve babalarının misafirleri hakkında notlarını karşılaştırıyorlardı. Büyük oğlan her zamanki gibi evden gizlice çıkıp onlara haydut çetesi diye küfretmişti. Sadece Vladimir akşamı sabırsızlıkla bekliyordu. Sonunda Ulyanov odaya girdi. Gri saçlı, geniş omuzlu bir adamdı, küçük oğlunun dar Moğol gözlerine sahipti ve koyu mavi, altın düğmeli redingotunun içinde, özellikle göğsündeki kırmızı ve beyaz kurdelede kendi otoritesini bahşeden Aziz Vladimir haçı varken, kendisinin varlıklı bir adam gibi göründüğünü biliyordu. Bir koltuğa oturdu, küçük bir masa çekti ve Doktor Titov ile bir oyun oynamaya hazır bir şekilde satranç taşlarını yerleştirdi. Doktor her zaman Vladimir'in hayal gücünü ele geçirirdi. Çocuk onun yüzmeye gittiğini görmek isterdi. Su ne kadar derin olursa olsun, adam batmazdı. Yüzeyde bir balık şamandırası gibi aşağı yukarı zıplardı. Doktor Titov yuvarlak, iri bir adamdı. Baba, Maria Alexandrovna'ya hiçbir şey söylemedi. Misafirlerinden hoşlanmadığını çok iyi biliyordu. Öte yandan, karısıyla kavga ederek zevklerini bozmak istemiyordu. Ama Madam Ulyanova hemen konuşmaya başladı. "Canım," dedi, "eğer şu arkadaşlarından vazgeçersen ikimiz de daha iyi oluruz. O sarhoş rahibin sana ne faydası olabilir ki. Paslı eski cübbesiyle Peder Makary veya Doktor Titov veya Okul Müfettişi Peter Petro Vitch Shustov O eski sopa, ne Tanrı'ya ne de Şeytan'a yaramaz.
Satın aldığınız ürünü, kargodan teslim aldığınız günden itibaren 7 gün içinde Kitapsec.com’ a başvuruda bulunarak aşağıdaki koşullar dahilinde iade edebilirsiniz.
İadelerinizle Alakalı Her Türlü Sorularınızda www.kitapsec.com Adresinin Size Atamış Olduğu Sipariş Numarasını Örneğin: (Siparişlerim Bölümündeki Sipariş ID:43525) Belirtmeniz Gerekmektedir.
Kitapsec.com tüketici lehine hareket etmeyi, her türlü sorunu yasaca belirlenmiş süreden daha erken ve kalite politikasına uygun olarak çözmeyi temel ilke edinmiştir.
Kitapsec.com ‘dan satın alınan ürünler, teslim tarihinden itibaren (7) gün içerisinde değişim yapabilmektedir.
Bir ürünün iade edilebilmesi genel olarak aşağıdaki şartlara bağlıdır:
Satın aldığınız ürünleri tahrip etmeden, kullanmadan ve ürünün tekrar satın alabilirliğini bozmadan, teslim tarihinden itibaren yedi (7) günlük süre içinde neden belirterek iade edebilirsiniz.
Kullanılmış, ambalajı açılmış, tahrip edilmiş vb. şekildeki ürünler iade edilemez.
Görüntülü DVD, Flash Disk görüntülü Eğitim Setleri vb. için; ürün kutusunda yer alan koruma bandı çıkarılmamış olmalıdır. Ürünlerin diğer yerlerinde çizik, hasar, darbe, sıvı teması vs. olmamalıdır.
Orijinal ambalaja sahip ürünlerin iadesi, orijinal ambalaj ile yapılmalıdır.
İade edilecek ürünün şirketimiz adına kesilecek bir iade faturası ile iade faturası düzenleme imkanı bulunmayan durumlarda, ürüne ait fatura ve sevk irsaliyesinin aslıyla birlikte iade edilmesi gerekmektedir. İade faturası ya da fatura ve sevk irsaliyesi asıllarının temin edilemediği durumlarda, bundan kaynaklanan KDV vb. mali yükümlülükler iade edilecek bedelden indirilir.
Üründe ve ambalajında herhangi bir yazı yazma, açılma, bozulma, kırılma, tahrip, yırtılma, kullanılma vb. durumlar tespit edildiği hallerde ve ürünün müşteriye teslim edildiği andaki hali ile iade edilememesi durumunda, ürün iade alınmaz ve bedeli iade edilmez.
İade şartlarına uygun durumlarda yapılan gönderimlerde taşıma masrafı müşteri tarafından ödenecektir.
İade edilecek ürünler PTT kargo ile kurumumuzdan aldığınız iade mağaza koduyla gönderilmelidir.
Baskısında hata bulunan, eksik, fazla veya yanlış basılmış ürünlerin iadesinde kargo ücreti geliş ve gidiş olarak www.kitapsec.com`a aittir.
Siparişin yanlış gönderilmesinden kaynaklanan değişimlerde kargo ücreti geliş ve gidiş olarak www.kitapsec.com’a aittir.