Kategoriler KPSS Kitapları AGS Kitapları Yayınevleri Yazarlar Banka Hesaplarımız İletişim Formu Hakkımızda Sipariş Takibi
ARA

Huzursuzlar Yapı Kredi Yayınları

Huzursuzlar Yapı Kredi Yayınları | 9789750854774
Üretici Liste Fiyatı: 360.00 TL
Kitapseç Fiyatı:234.00 TL
ISBN / BARKOD
:
9789750854774
Yayınevi / Marka
:
Yazar
:
Kazancınız
:
126.00 TL
Kazanacağınız Puan
:
234 Puan
Sayfa Sayısı
:
312
Kitap Ebatı
:
13,5 x 21
Kargo İndirimi
:
690 TL üzeri Kargo BEDAVA
Tedarik Süresi
:
En geç 30 Ağustos Cumartesi gününe kadar

Huzursuzlar Yapı Kredi Yayınları

Linn Ullmann’ın roman üçlemesinin ilk kitabı Huzursuzlar, çocukluğunda her yaz Baltık Denizi’nde uzak bir ada olan Fårö’ye, yönetmen ve film yapımcısı babasını ziyarete giden Norveçli kızın izini sürer. Kız, şimdi bir yetişkin anne ve yazardır, babasıysa seksenli yaşlarındadır. Baba-kız birlikte, yaşlılık, dil, hafıza ve kayıp üstüne bir kitap yazmayı hayal eder. Kız soruları soracak baba yanıtlayacak, konuşmaları teybe kaydedeceklerdir. Her ikisinin de öngöremediği biçimde baba yaşlılığın pençesindedir; baba bir yaz günü Fårö adasında öldüğünde geriye sadece anımsanan ve kaydedilmiş hatıralar, imgeler ve sözcükler kalır. Ses kaydı alınmış, babayla gerçekleştirdiği altı sohbetin ekseni çevresinde kız kendi öyküsünü yazmaya başlar; yazılan sayfalar bu kitabı oluşturacaktır. 
 
Anı ve kurmacanın kusursuz bir harmanı olan Huzursuzlar klasiklerle kurduğu diyalogun yanı sıra Linn Ullmann’ın berrak, parlak, şiirsel düzyazısının gücüyle “otobiyografik roman” türünü yeni irtifalara taşırken yaşamak, aşk, kayıp, yaşlanma üstüne başlıca hakikatlerin peşinde dişli ve tutkulu bir okuma deneyimi vaat ediyor.
 
“Linn Ullmann güzellikten, avuntudan, hakikatten oluşan bir kitap yazmış. Böylesine tehlikeli suları bir uçtan bir uca katetmeyi nasıl başardığını bilmiyorum.” 
Rachel Cusk 
 
“Huzursuzlar sadece Linn Ullmann’ın gündelik yaşamın dilbaz ayrıntılarına gösterdiği pür dikkatinden, kendini ve yakınlarını dürüstçe kucaklamasından, iyi bir yazının yüksek taleplerine ve dile dair keskin duyarlığından kaynaklanabilecek biçimde dosdoğru, doğallıkla ve zarafetle anlatılmış, fazlasıyla sürükleyici ve etkileyici bir aile anlatısı.” 
Lydia Davis 
 
“Ullmann anlatıcı ben’ler ve dün ile bugün arasında ustaca hareket ediyor — küçük kızın ham kafa karışıklığından bir yetişkinin derin düşüncelerine. Huzursuzlar duygulanım ve hafıza sanatı üstüne harikulade bir kitap.” 
 
Bu Ürün Bugün 10 defa
Ziyaret Edilmiştir...
Kategoriye Ait En Çok Satan Ürünler
1
Bilinmeyen Adanın Öyküsü Kırmızı Kedi Bilinmeyen Adanın Öyküsü Kırmızı Kedi
180.00 TL 126.00 TL
1446 adet Satıldı
2
Palto Ayrıntı Yayınları Palto Ayrıntı Yayınları
100.00 TL 70.00 TL
811 adet Satıldı
3
Suç ve Ceza İskele Yayıncılık Suç ve Ceza İskele Yayıncılık
165.00 TL 116.00 TL
677 adet Satıldı
4
Yüzbaşının Kızı İlgi Kültür Sanat Yayınları Yüzbaşının Kızı İlgi Kültür Sanat Yayınları
120.00 TL 78.00 TL
558 adet Satıldı
5
Cengiz Aytmatov Seti 13 Kitap Ötüken Neşriyat Cengiz Aytmatov Seti 13 Kitap Ötüken Neşriyat
800.00 TL 560.00 TL
424 adet Satıldı
6
Dansa Davet Sel Yayıncılık Dansa Davet Sel Yayıncılık
150.00 TL 105.00 TL
414 adet Satıldı
7
Güneşi Söndürmem Gerek 2 Emre Gül Ephesus Yayınları Güneşi Söndürmem Gerek 2 Emre Gül Ephesus Yayınları
399.00 TL 239.00 TL
407 adet Satıldı
10
Aşk ve Gurur İlgi Kültür Sanat Yayınları Aşk ve Gurur İlgi Kültür Sanat Yayınları
260.00 TL 169.00 TL
253 adet Satıldı
BAŞA DÖN