Kategoriler KPSS Kitapları AGS Kitapları Yayınevleri Yazarlar Banka Hesaplarımız İletişim Formu Hakkımızda Sipariş Takibi
ARA

Boyun Eğmeyen İnsan Uğur Pişmanlık La Kitap

Boyun Eğmeyen İnsan Uğur Pişmanlık La Kitap | 9786052262047
Üretici Liste Fiyatı: 182.00 TL
Kitapseç Fiyatı:155.00 TL
ISBN / BARKOD
:
9786052262047
Yayınevi / Marka
:
Yazar
:
Kazancınız
:
27.00 TL
Kazanacağınız Puan
:
155 Puan
Sayfa Sayısı
:
202
Kitap Ebatı
:
13x19
Toplam Satılan
:
1 Adet
Kargo İndirimi
:
690 TL üzeri Kargo BEDAVA
Tedarik Süresi
:
En geç 04 Mayıs Pazar gününe kadar

Boyun Eğmeyen İnsan Uğur Pişmanlık La Kitap

Boyun eğer mi hiç insan? Evet, eğer. Bilinçsizse insan, korkaksa, örgütsüzse, çaresizse boyun eğer. Tarih boyun eğen bireylerin de toplumların da nasıl, köleleştiğinin, sömürgeleştiğinin, kişiliksiz, kimliksizleştirildiğinin dahası ve acı olanı nasıl onursuzlaştırıldığının örnekleriyle dolu.

Ama öte yandan aynı tarih bize, insanın karşılaştığı her baskı ve zulme karşı, her haksızlığa karşı direndiğini, boyun eğmediğini de gösteriyor. İnsanlık tarihi bir anlamda boyun eğenlerle, eğmeyenlerin de tarihidir. İnsana, insanlığa boyun eğdirenleri bir tarafa koyarsak, adına ister toplum, ister ulus ya da emekçi halk deyin, tarih boyun eğenlerin nasıl bir dramla karşılaştığını, boyun eğmeyenlerin ise kendi geleceklerini nasıl ellerinde tuttuğunu ortaya koyuyor.
Tarihin gidişatını değiştirenler hep boyun eğmeyenler olmuştur. Gelecekte de bu böyle olacaktır. Önemli olan dik durma cesaretini göstermek ve bilinçle boyun eğmeyenler safında yer alabilmektir.

İşte tanrılardan ateşi çalıp insanlığa armağan eden özgürlüğün ve aydınlığın simgesi Prometheus… İnsancıllık ve umudun adı Gılgamış… Türkiye halkı, tarihinin en büyük kalkışması olan Haziran direnişini gerçekleştirdi. Türkiye’nin emekçileri, kadınları, gençleri ve aydınları gerici iktidara karşı boyun eğmediğini ve eğmeyeceğini gösterdi. Haziran direnişi bu süreçte kendine yakışan bir sloganı da kazandı: “Boyun eğme”, “Boyun eğme, memlekete sahip çık!”.

Bu kitap, insanlığın kurtuluşu yolunda yaşamını yitirerek bedel ödeyen boyun eğmeyenlere bir saygı duruşudur…

Bu Ürün Toplam 1 Adet
Satılmıştır...
Bu Ürün Bugün 11 defa
Ziyaret Edilmiştir...
Kategoriye Ait En Çok Satan Ürünler
2
Ermiş İndigo Kitap Ermiş İndigo Kitap
55.00 TL 33.00 TL
2033 adet Satıldı
3
Komünist Manifesto Can Yayınları Komünist Manifesto Can Yayınları
120.00 TL 72.00 TL
1329 adet Satıldı
4
Göğü Delen Adam Ayrıntı Yayınları Göğü Delen Adam Ayrıntı Yayınları
140.00 TL 98.00 TL
1295 adet Satıldı
7
Mutlu Olma Sanatı Arthur Schopenhauer Can Yayınları Mutlu Olma Sanatı Arthur Schopenhauer Can Yayınları
90.00 TL 54.00 TL
765 adet Satıldı
8
Eğitim Felsefesi Say Yayınları Eğitim Felsefesi Say Yayınları
300.00 TL 234.00 TL
698 adet Satıldı
9
İyinin ve Kötünün Ötesinde Hasan Ali Yücel Klasikleri İyinin ve Kötünün Ötesinde Hasan Ali Yücel Klasikleri
88.00 TL 52.80 TL
674 adet Satıldı
10
Mutlu Olma Sanatı Say Yayınları Mutlu Olma Sanatı Say Yayınları
300.00 TL 234.00 TL
589 adet Satıldı
BAŞA DÖN