Ara
24 Saatte Kargoda
Siparişleriniz aşağıda belirtilen şartlar dâhilinde, 24 saat içinde ilgili kargo firmasına teslim edilmektedir.
Hafta içi saat 17.00'ye kadar verilen siparişlerde geçerlidir. Cumartesi-Pazar ve resmi tatil günlerinde alınan siparişlerde geçerli değildir. Saat 17.00'den sonra verilen; ödemesi veya onayı 17.00'den sonra yapılan siparişler ertesi gün işleme alınır. Sepetteki tüm ürünlerin "24 Saatte Kargoda" taahhütüne sahip olması gerekmektedir.

Stoklu ürünlerde, sonradan tespit edilecek ürün kusurları sebebiyle gecikme yaşanabilir.
İade veya iptal gibi işlemler sebebiyle düzenlenen siparişlerde geçerli değildir.
24 saat içinde kargo firmasına verilen siparişlerin adrese teslim süresi, kargo firmasına ve teslimat adresine göre değişebilmektedir.
Mücbir sebep halleri saklıdır. KitapSeç bu taahhütte değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
Satıcı Puanı: 9,9
Kitapsec.com müşterileri tarafından verilen zamanında gönderim, paketleme ve genel alışveriş deneyimi puanlarına göre satıcı puanı hesaplanmaktadır. Değerlendirmeler son 6 ay içerisinde yapılan değerlendirme sayısını vermektedir.

Birden Bine İz Yayıncılık

%19
132.00 TL
108.24 TL
Mağaza : KitapSeç
9,9
Yayınevi / Marka : İz Yayıncılık
ISBN : 9786053261964
Kazancınız : 23.76 TL
Kazanacağınız Puan : 108 Puan
Sayfa Sayısı : 128
Kitap Ebatı : 13x19
Toplam Satılan : 17 Adet
Bugün Ziyaret : 19 kişi bu ürüne baktı
Kargo İndirimi : 690 TL üzeri Kargo BEDAVA
Tedarik Süresi : En geç 29 Haziran Cumartesi gününe kadar
Bu ürün size KitapSeç tarafından gönderilecektir

Birden Bine İz Yayıncılık

"Sayıların kelimelerine Türkçede neden öyle denilmiş? ikiye neden iki diyoruz, altıya neden altı diyoruz, neyin altı? Kırk neden kırk?"

Bu sorular birçoğumuzun aklına takılmıştır mutlaka. Çoğumuz bunların üzerinde fazla durmaz geçeriz, ancak Asım Gültekin geçmemiş. Yıllarca bitmeyen bir merak ile konu üzerinde çalışmış, bulabildiği en ufak kaynak metinleri okumuş, okuduklarınıda seminer ve derslerde başkaları da paylaşmış. "iki" hakkında yazdığı yazılar ile başladığı sayıların kökenine ilişkin deneme metinlerini, "bir" , "beş" ve "bin" ile bir noktaya getirmiş.

Türkçede Sayıların etimolojisi ile ilgili müstakil bir eser yok. Yıllardır sayıların kökeni/etimolojisi üzerine anlam /a denemeleri yazan Gültekin'in, muhtelif zaman ve zeminlerde kaleme aldığı bu metinler kendisi tarafından derlendi, toplandı, bir "bütün" haline getirildi ve sonuçta elinizdeki eser ortaya çıktı. Konu hakkında yok denecek kadar sınırlı metin olduğu düşünülürse, onun bu cesur çıkışı bir takdiri hak ediyor. İtiraz etmek için de bir hareket noktasının olması düşüncesinden yola çıkarak yayınladığımız bu eserin, bir boşluğun doldurulmasına yönelik çabalara öncülük etmesi en büyük temennimiz...

Bu Ürüne Bakanlar Bunlarada Baktı
Kategoriye Ait En Çok Satan Ürünler
Kategoriler