Kategoriler KPSS Kitapları AGS Kitapları Yayınevleri Yazarlar Banka Hesaplarımız İletişim Formu Hakkımızda Sipariş Takibi
ARA

Bir Şnitzel Lütfen Turkuvaz Kitap

Bir Şnitzel Lütfen Turkuvaz Kitap | 9786054069194
Üretici Liste Fiyatı: 12.96 TL
Kitapseç Fiyatı:11.02 TL
ISBN / BARKOD
:
9786054069194
Yayınevi / Marka
:
Yazar
:
Kazancınız
:
1.94 TL
Kazanacağınız Puan
:
11 Puan
Sayfa Sayısı
:
194
Kitap Ebatı
:
13.5x20
Kargo İndirimi
:
690 TL üzeri Kargo BEDAVA
Tedarik Süresi
:
Yaklaşık 2 İş Günü

Bu Ürün Tedarik Aşamasındadır.


İstanbul yüzyıllardır büyülemiştir insanları, kendi ülkesinden kopup gelenlere de kucak açmış, bir daha bırakmamıştır. Eskiyle yeninin, Doğu`yla Batı`nın buluştuğu en güzel, en gizemli noktadır. Yüzlerce yabancı kökenli ailenin akıl almaz hikayesi de saklıdır Beyoğlu`nun ara sokaklarında. Nunmacher ailesi de bu ailelerden biridir. Trajik bir olay sonucu vatani Almanya`dan ayrılmak zorunda kalan Baba Nunmacher`in hikayesi Fransa`da devam eder, Rusya`ya geldiğinde farklı bir yön alır: Artık bir ailesi vardır. Arjantin ve Meksika`daki serüven dolu yıllardan sonra sadece kısa bir süre kalmak için geldikleri Türkiye ise ailenin hayatında dönüm noktası olacaktır. 1931 yılında, cadde-i Kebir ya da Grande Rue de Pera, ya da bugünkü adıyla İstiklal Caddesi eşsiz şnitzeli ve benzersiz birasıyla ünlenecek bir lokantayla ve bu aileyle tanışır. Inge Nunmacher, Alman babasından ve Tatar annesinden miras aldığı lezzetli yemek ve içki tariflerine, büyülü güzelliğini ve yeteneğini de katarak, İstanbul`da bir efsane yaratır. Dönemin tüm üst düzey diplomatları, öğrenciler, yazarlar, gazeteciler, sanatçılar hem lokantanın yemeklerine hem de güzel Inge`ye hayrandırlar.

Bir Şnitzel Lütfen, savaşlar, ekonomik krizler ve toplumsal hareketler arasında bir ailenin serüven dolu göçünün, çarpıcı hayat çizgisinin, unutulmayacak bir lokantanın ve cesur bir kadının öyküsü.
(Arka Kapaktan)

Bu Ürün Bugün 2 defa
Ziyaret Edilmiştir...
Kategoriye Ait En Çok Satan Ürünler
1
Dokuzuncu Hariciye Koğuşu Peyami Safa Ötüken Yayınları Dokuzuncu Hariciye Koğuşu Peyami Safa Ötüken Yayınları
120.00 TL 84.00 TL
15463 adet Satıldı
2
Değirmen Sabahattin Ali Yapı Kredi Yayınları Değirmen Sabahattin Ali Yapı Kredi Yayınları
55.00 TL 38.00 TL
10694 adet Satıldı
7
Petey Beyaz Balina Yayınları Petey Beyaz Balina Yayınları
225.00 TL 146.00 TL
3554 adet Satıldı
8
Ateşten Gömlek Halide Edib Adıvar Can Yayınları Ateşten Gömlek Halide Edib Adıvar Can Yayınları
250.00 TL 150.00 TL
3053 adet Satıldı
9
Anayurt Oteli Can Yayınları Anayurt Oteli Can Yayınları
160.00 TL 96.00 TL
2813 adet Satıldı
10
Kuşlarda Gitti Yaşar Kemal Yapı Kredi Yayınları Kuşlarda Gitti Yaşar Kemal Yapı Kredi Yayınları
120.00 TL 84.00 TL
2622 adet Satıldı
BAŞA DÖN