En geç 05 Ağustos Salı gününe kadar |
Arşiv 2. Kitap
Hiçbir Kararın kolay olmadığı, aşkın ve kaybın madalyonun iki yüzü olduğu zengin bir dünya.
Hepsinin sadece Kütüphanecilerin okuyabildiği, resimlerden oluşan birer öyküsü var. Onlara Tarih deniyor. Son uykularına yattıkları devasa ortamaysa Arşiv.
Geçen yaz, Arşiv’den kaçıp kendilerini kaybetmiş Tarihleri durdurmakla görevli bir Koruyucu olan Mackenzie Bishop, onlardan birinin elinden canını zor kurtarmıştır. Şimdi, Hyde Koleji’nde ilk senesine başlarken hayatını tekrar düzene sokmaya çalışmaktadır. Ama yaşadıkları rüyalarına girerken ardında bıraktıklarını unutmak kolay değildir. Geçmişin geçmişte kaldığını, canını yakamayacağını bilmesine rağmen her şey çok gerçekçi gelmektedir ve kâbusları uyanıkken de hayatına sızmaya başlayınca Mackenzie güvenliğinden şüphe etmeye başlar.
Bu sırada insanlar hiçbir iz bırakmadan kaybolmakta ve tek ortak yanları Mackenzie’ymiş gibi görünmektedir. Mackenzie, Arşiv’in gösterdiğinden fazlasını bildiğinden şüphelenmektedir ama bunu kanıtlayamadan önce baş şüpheli haline gelir. Gerçek suçluyu bulamazsa Koruyuculuk unvanını, anılarını ve hayatını kaybedecektir. Mac paramparça olmadan önce gizemi çözebilecek midir?
“Etkileyici, karmaşık ve derin bir eser. Azat ilk kitabı tekrarlamaktan kaçınmayı başarıyor, bu tuhaf ve ilginç dünyada okunmaya değer bir hikâye yaratıyor.”
-Hypable.com
“Okurlara hikâyenin devamını iple çektirecek sürprizlerle dolu.”
-Booklist
“Schwab’ın karakterleri çok özel, aralarındaki bağlar özen ve beceriyle işlenmiş.”
-School Library Journal
1 |
![]() |
Uçurtma Avcısı Midi Boy Khaled Hosseini Everest Yayınları |
195.00 TL
152.00 TL
| 10564 adet Satıldı |
2 |
![]() |
Altıncı Koğuş İş Bankası Kültür Yayınları |
50.00 TL
30.00 TL
| 10517 adet Satıldı |
3 |
![]() |
Karantina Beyza Alkoç İkinci Perde İndigo Kitap |
329.00 TL
197.00 TL
| 6093 adet Satıldı |
4 |
![]() |
Devran Selahattin Demirtaş İletişim Yayınları |
195.00 TL
156.00 TL
| 5787 adet Satıldı |
5 |
![]() |
Geçmişe Yolculuk İş Bankası Kültür Yayınları |
36.00 TL
21.60 TL
| 5620 adet Satıldı |
6 |
![]() |
Sıfır Kilometre Beyza Alkoç İndigo Kitap |
329.00 TL
197.00 TL
| 5375 adet Satıldı |
7 |
![]() |
Karantina Dördüncü Perde Beyza Alkoç İndigo Kitap |
329.00 TL
197.00 TL
| 5101 adet Satıldı |
8 |
![]() |
Yeraltından Notlar Fyodor Dostoyevski Can Yayınları |
115.00 TL
69.00 TL
| 4905 adet Satıldı |
9 |
![]() |
Camdaki Kız Gülseren Budayıcıoğlu Doğan Kitap |
300.00 TL
225.00 TL
| 4503 adet Satıldı |
10 |
![]() |
Yaşamak Jaguar Kitap |
200.00 TL
129.00 TL
| 4144 adet Satıldı |