Ara
24 Saatte Kargoda
Siparişleriniz aşağıda belirtilen şartlar dâhilinde, 24 saat içinde ilgili kargo firmasına teslim edilmektedir.
Hafta içi saat 17.00'ye kadar verilen siparişlerde geçerlidir. Cumartesi-Pazar ve resmi tatil günlerinde alınan siparişlerde geçerli değildir. Saat 17.00'den sonra verilen; ödemesi veya onayı 17.00'den sonra yapılan siparişler ertesi gün işleme alınır. Sepetteki tüm ürünlerin "24 Saatte Kargoda" taahhütüne sahip olması gerekmektedir.

Stoklu ürünlerde, sonradan tespit edilecek ürün kusurları sebebiyle gecikme yaşanabilir.
İade veya iptal gibi işlemler sebebiyle düzenlenen siparişlerde geçerli değildir.
24 saat içinde kargo firmasına verilen siparişlerin adrese teslim süresi, kargo firmasına ve teslimat adresine göre değişebilmektedir.
Mücbir sebep halleri saklıdır. KitapSeç bu taahhütte değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
Satıcı Puanı: 9,9
Kitapsec.com müşterileri tarafından verilen zamanında gönderim, paketleme ve genel alışveriş deneyimi puanlarına göre satıcı puanı hesaplanmaktadır. Değerlendirmeler son 6 ay içerisinde yapılan değerlendirme sayısını vermektedir.

Alternatif Eğitim Dergisi Sayı: 12 Kış 2020 Yeni İnsan Yayınları

%20
40.00 TL
32.00 TL
Bu ürün tedarik aşamasındadır
Mağaza : KitapSeç
9,9
Yayınevi / Marka : Yeni İnsan Yayınevi
Yazar : Kolektif
ISBN : 3990000012185
Kazancınız : 8.00 TL
Kazanacağınız Puan : 32 Puan
Basım Tarihi : 2020
Sayfa Sayısı : 80
Kitap Ebatı : 21x29
Bugün Ziyaret : 7 kişi bu ürüne baktı
Kargo İndirimi : 690 TL üzeri Kargo BEDAVA
Tedarik Süresi : Yaklaşık 2 İş Günü
Bu ürün size KitapSeç tarafından gönderilecektir

Alternatif Eğitim Dergisi`nin dosya konusu 2. Uluslararası Alternatif Eğitim Sempozyumu.

Bu sayıda 2. Uluslararası Alternatif Eğitim Sempozyumu`nda öne çıkan tartışmaları sizinle paylaşmaya çalıştık.

Bu sayıda 2. Uluslararası Alternatif Eğitim Sempozyumu`nda öne çıkan tartışmaları sizinle paylaşmaya çalıştık. Türkiye`deki iklim aktivistlerinden Rüya Aygüneş bizimle okul deneyimini paylaştı. Pat Farrenga, sempozyuma katılamasa da bizler için eğitimin sadece dört duvar arasında olmadığını ortaya koyan bir yazı paylaştı. Lena Merkle Yeşildağ hem Waldorf okullarında eğitim almış bir öğrenci olarak hem de Waldorf üzerine çalışan bir akademisyen olarak Waldorf Pedagojisinin ilk yıllarını tartışmaya açıyor. Alexander Khost da Türkiye alternatif eğitim gündemine yeni giren özyönelimli eğitim tartışmasını yaparak alternatif eğitime yeni bakış açıları kazandırıyor. Rao Yerravallı ise kırsalda eğitim tartışmalarını Hindistan`daki deneyim pratiğiyle bize sunuyor.

Dergimizin bu sayısında sadece yurt dışı deneyimleri yok. Türkiye`deki Waldorf deneyimlerini Gülay Kav, demokratik okul deneyimlerini Gonca Fide, Melek Altınay Aksözek, Reggio Emilia deneyimlerini Ayşegül Ünal Saraç, Burak Genç ve Sevinç Alptekin`in kaleminden okuyacaksınız. Elbette bu deneyimler arasında alternatif eğitimin de birçok sorunu yer alıyor. Bu sorunlar sadece alternatif eğitim sempozyumlarımızın konuları değil aynı zamanda alternatif eğitime gönül veren herkesin düşünmesi gereken konular. Bu sayımızda Faruk Konukçu`nun alternatif eğitim kurumlarında öğretmen sorunlarına dair yazısını ve de Barış Bayır`ın, neredeyse her toplantının temel sorularından birisi olan, velilerin alternatif eğitime bakış açısının ne olduğuna dair yazısını bulabilirsiniz.

Alternatif eğitim yaklaşımlarının ortaya çıkışında dezavantajlı grupların eğitimi sıklıkla dile getirilir. Türkiye`de dezavantajlı öğrencilerle ilgili yapılan çalışmalar da bu sayının konuları arasında. Cavit Yeşildağ, şifalı pedagojinin temel çerçevesini çizerken, Melek Okur hasta çocukların eğitimi başlıklı yazısını sizlere aktarıyor. Bu konuda bir başka deneyim pratiği ise Gökçe Baltacı ve Nesrin Rüya Kılınçkını`nın kaleminden Tarlabaşı deneyimi. Bu sayının diğer yazıları arasında Sibel Ataman Yalı`nın post- truth ve eğitim üzerine yazısı Metin Bayrak`ın 21. Yüzyıl becerileri ve alternatif eğitim ilişkisi üzerine yazısı bizlere eleştirel bir okuma sunuyor. Ayrıca Gülay Kav`ın çevirisini yaptığı Sue Gerhardt`ın Sevgi Neden Önemlidir? kitabı üzerine kritik yine bu dosyamızda. Alternatif Eğitim Dergisi`nin her sayısında okulsuzluk üzerine bir yazı yer alıyor. Bu sayıda Sheila Baranoski`nin Okulsuzlar Okumayı Nasıl Öğrenir? başlıklı yazısını Duygu Kurat Türkçeye çevirdi.

Bu sayıya yazıları ile katkı veren tüm yazarlarımıza ve çevirmenlerimize teşekkür ederiz.

Bu Ürüne Bakanlar Bunlarada Baktı
Kategoriye Ait En Çok Satan Ürünler
Kategoriler