Ara
24 Saatte Kargoda
Siparişleriniz aşağıda belirtilen şartlar dâhilinde, 24 saat içinde ilgili kargo firmasına teslim edilmektedir.
Hafta içi saat 17.00'ye kadar verilen siparişlerde geçerlidir. Cumartesi-Pazar ve resmi tatil günlerinde alınan siparişlerde geçerli değildir. Saat 17.00'den sonra verilen; ödemesi veya onayı 17.00'den sonra yapılan siparişler ertesi gün işleme alınır. Sepetteki tüm ürünlerin "24 Saatte Kargoda" taahhütüne sahip olması gerekmektedir.

Stoklu ürünlerde, sonradan tespit edilecek ürün kusurları sebebiyle gecikme yaşanabilir.
İade veya iptal gibi işlemler sebebiyle düzenlenen siparişlerde geçerli değildir.
24 saat içinde kargo firmasına verilen siparişlerin adrese teslim süresi, kargo firmasına ve teslimat adresine göre değişebilmektedir.
Mücbir sebep halleri saklıdır. KitapSeç bu taahhütte değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
Satıcı Puanı: 9,9
Kitapsec.com müşterileri tarafından verilen zamanında gönderim, paketleme ve genel alışveriş deneyimi puanlarına göre satıcı puanı hesaplanmaktadır. Değerlendirmeler son 6 ay içerisinde yapılan değerlendirme sayısını vermektedir.

6098 Sayılı Türk Borçlar Kanunu`na Göre Kefalet Sözleşmesinin Şekli On İki Levha Yayınları

SÜPER FİYAT
30.09 TL
Bu ürün tedarik aşamasındadır
Mağaza : KitapSeç
9,9
ISBN : 9786051522760
Kazanacağınız Puan : 30 Puan
Sayfa Sayısı : 229
Kitap Ebatı : 16x24
Toplam Satılan : 1 Adet
Bugün Ziyaret : 3 kişi bu ürüne baktı
Kargo İndirimi : 590 TL üzeri Kargo BEDAVA
Tedarik Süresi : Yaklaşık 2 İş Günü
Bu ürün size KitapSeç tarafından gönderilecektir

6098 Sayılı Türk Borçlar Kanunu`na Göre Kefalet Sözleşmesinin Şekli On İki Levha Yayınları


Çalışmanın konusunu oluşturan "6098 Sayılı Türk Borçlar Kanununda Kefaletin Şekli" dört bölümde incelenmiştir. Birinci bölümde, genel hükümlerden de hareket edilerek kefalet sözleşmesinde şeklin amacı, türü, yerine getirilişi incelenerek; özellikle teknolojik imkânlar karşısında kefalet sözleşmesinin durumu ve beyaza imza konusundaki sorunlar üzerinde durulmuştur. İkinci bölümde, TBK m. 583 ile öngörülen kefalet sözleşmesinde şeklin kapsamına girmesi gereken unsurlar belirlenecektir. Üçüncü bölümde ise, TBK m. 583 ile öngörülen şekle tabi olması gereken ve gerekmeyen kefalete ilişkin diğer bazı hukuki işlemlerin, kefalet sözleşmesinde yapılacak değişikliklerin, kefalete ilişkin bazı kayıtların şekli ve TBK m. 603'ten hareketle kefalete ilişkin şeklin uygulanacağı başka sözleşmeler üzerinde durulmuştur. Dördüncü bölümde ise, kefalet sözleşmesinde şekle aykırılığın hükümleri, genel hükümlerden hareketle açıklanmıştır.

Konu Başlıkları
Genel Olarak Kefalet Sözleşmesinde Şekil
Kefalet Sözleşmesinde Şeklin Kapsamı
Kefalete İlişkin Bazı Hukuki İşlemlerin, Kefalet Sözleşmesinde Yapılacak Değişikliklerin, Kefalete İlişkin Bazı Kayıtların Şekli ve Kefalete İlişkin Şeklin Uygulanacağı Başka Sözleşmeler
Kefalet Sözleşmesinde Şekle Aykırılığın Hükümleri

Kategoriye Ait En Çok Satan Ürünler
Kategoriler