Ara
24 Saatte Kargoda
Siparişleriniz aşağıda belirtilen şartlar dâhilinde, 24 saat içinde ilgili kargo firmasına teslim edilmektedir.
Hafta içi saat 17.00'ye kadar verilen siparişlerde geçerlidir. Cumartesi-Pazar ve resmi tatil günlerinde alınan siparişlerde geçerli değildir. Saat 17.00'den sonra verilen; ödemesi veya onayı 17.00'den sonra yapılan siparişler ertesi gün işleme alınır. Sepetteki tüm ürünlerin "24 Saatte Kargoda" taahhütüne sahip olması gerekmektedir.

Stoklu ürünlerde, sonradan tespit edilecek ürün kusurları sebebiyle gecikme yaşanabilir.
İade veya iptal gibi işlemler sebebiyle düzenlenen siparişlerde geçerli değildir.
24 saat içinde kargo firmasına verilen siparişlerin adrese teslim süresi, kargo firmasına ve teslimat adresine göre değişebilmektedir.
Mücbir sebep halleri saklıdır. KitapSeç bu taahhütte değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
Satıcı Puanı: 9,9
Kitapsec.com müşterileri tarafından verilen zamanında gönderim, paketleme ve genel alışveriş deneyimi puanlarına göre satıcı puanı hesaplanmaktadır. Değerlendirmeler son 6 ay içerisinde yapılan değerlendirme sayısını vermektedir.

2023 Kaymakamlık Akademisi Hukuk Soru Bankası İlken Yayınları

%20
450.00 TL
360.00 TL
Mağaza : KitapSeç
9,9
Yayınevi / Marka : İlken Yayınları
ISBN : 9786056945991
Kazancınız : 90.00 TL
Kazanacağınız Puan : 360 Puan
Basım Tarihi : 2023
Sayfa Sayısı : 906
Kitap Ebatı : 16x24
Toplam Satılan : 2 Adet
Bugün Ziyaret : 3 kişi bu ürüne baktı
Kargo İndirimi : 690 TL üzeri Kargo BEDAVA
Tedarik Süresi : En geç 21 Haziran Cuma gününe kadar
Bu ürün size KitapSeç tarafından gönderilecektir

2023 Kaymakamlık Akademisi Hukuk Soru Bankası İlken Yayınları

 
Prestiji ve sorumlulukları oldukça fazla olan Kaymakamlık mesleğine girmek istiyorsunuz. Bu mesleklere girebilmek için de güvenilir, faydalı ve sizlere zaman kaybettirmeyecek kaynakları bulabilmek noktasında haklı kaygılar taşıyorsunuz. Nitekim 12 yıllık temel eğitiminiz, 4 ya da 5 yıllık üniversite eğitiminiz ile birlikte ortalama 16 yıllık uzun bir eğitim-öğretim hayatı geçiriyorsunuz. Bu eğitim sürecinizin sonunda ise hayallerinizdeki mesleğe girebilmek için, kısıtlı zaman içerisinde verimli bir çalışma ile hazırlanmanız kaydıyla başarılı olabileceğiniz 100 sorudan müteşekkil Kaymakamlık Sınavında başarılı olmak zorunluluğu ile karşılaşıyorsunuz. İlken Yayınları olarak tam da bu zorlu süreçte kaygılarınızı giderme ve tecrübelerimizi aktarma noktasında hemen yanı başınızda yer alıyoruz. Sınavda sorumlu olduğunuz 100 sorunun 60 sorusu Hukuk derslerinden oluşmaktadır. Elinizde tutmuş olduğunuz bu eserde sorumlu olduğunuz 60 sorunun tamamını doğru yanıtlayabilmeniz için 2039 özel soruya yer verilmiştir.
İlken Yayınları, Hâkimlik Akademisi ve Kaymakamlık Akademisi’nin yıllara revan olmuş bilgi, birikim ve tecrübesi üzerine kurulmuş bir yayınevidir. Uzun yıllardır Türkiye genelinde yüzlerce Hâkim/Savcı ve Kaymakam’ın mesleğe kazandırılmasında emeğimizin olmasının verdiği haklı gururla şimdi de Kaymakamlık Akademisi Çözümlü Hukuk Soru Bankası ile sizlerin en büyük destekçisi olarak yolumuza devam etmek istiyoruz.
Hazırlanan bu kitap, meslek adaylarını mevzuat okuma bilincine ulaştıracak, dikkat etmesi gereken noktaları iyice özümseyecek, çalışılan konuların ardından bol soru çözmenin önemini kavrayacak ve en yüksek neti yakalamanızı sağlayacaktır.
Elinizdeki kaynak;
Anayasa Hukuku, İdare Hukuku, Türkiye’nin İdari Yapısı, Türkiye’de Mahalli İdareler ve Türkiye’de Demokratikleşme ve İnsan Hakları olarak bölümlere ayrılıp, sınav müfredatının en önemli kısımlarına sizi hazırlayacaktır.
Son 10 yıldır yapılan Kaymakamlık sınavları ve konu bazlı ağırlıklar göz önünde bulundurularak hazırlanmış olan soru bankamız tamamıyla çözümlü olarak hazırlanarak bir nevi konu çalışır gibi soru çözeceğiniz formatta hazırlanmıştır. Böylece vakit kaybı olmaksızın, yeterli bilgiye en pratik yollardan ulaşmanız hedeflenmiştir.
Vazgeçince kaybedermiş insan. Güneşi görmek için yolda terlemek gerekir bazen. Yürüdüğünüz bu yol çok kıymetli ve en kutsal mesleklerden birine çıkıyor. Sizler önünüze çıkan taşları kaldırmakla yükümlüsünüz, yolu değiştirmek veya yoldan vazgeçmekle değil.
Yürüdüğünüz bu kıymetli yolda başarılarınıza şahit olabilmek dileğiyle.
Bu Ürüne Bakanlar Bunlarada Baktı
Kategoriye Ait En Çok Satan Ürünler
Kategoriler