Ara
24 Saatte Kargoda
Siparişleriniz aşağıda belirtilen şartlar dâhilinde, 24 saat içinde ilgili kargo firmasına teslim edilmektedir.
Hafta içi saat 17.00'ye kadar verilen siparişlerde geçerlidir. Cumartesi-Pazar ve resmi tatil günlerinde alınan siparişlerde geçerli değildir. Saat 17.00'den sonra verilen; ödemesi veya onayı 17.00'den sonra yapılan siparişler ertesi gün işleme alınır. Sepetteki tüm ürünlerin "24 Saatte Kargoda" taahhütüne sahip olması gerekmektedir.

Stoklu ürünlerde, sonradan tespit edilecek ürün kusurları sebebiyle gecikme yaşanabilir.
İade veya iptal gibi işlemler sebebiyle düzenlenen siparişlerde geçerli değildir.
24 saat içinde kargo firmasına verilen siparişlerin adrese teslim süresi, kargo firmasına ve teslimat adresine göre değişebilmektedir.
Mücbir sebep halleri saklıdır. KitapSeç bu taahhütte değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
Satıcı Puanı: 9,9
Kitapsec.com müşterileri tarafından verilen zamanında gönderim, paketleme ve genel alışveriş deneyimi puanlarına göre satıcı puanı hesaplanmaktadır. Değerlendirmeler son 6 ay içerisinde yapılan değerlendirme sayısını vermektedir.

1984 George Orwell Gece Kitaplığı

%35
231.00 TL
151.00 TL
Bu ürün tedarik aşamasındadır
Mağaza : KitapSeç
9,9
Yayınevi / Marka : Gece Kitaplığı
Yazar : George Orwell
ISBN : 9786254304231
Kazancınız : 80.00 TL
Kazanacağınız Puan : 151 Puan
Sayfa Sayısı : 312
Kitap Ebatı : 135x21
Bugün Ziyaret : 2 kişi bu ürüne baktı
Kargo İndirimi : 690 TL üzeri Kargo BEDAVA
Tedarik Süresi : Yaklaşık 2 İş Günü
Bu ürün size KitapSeç tarafından gönderilecektir

1984 George Orwell Gece Kitaplığı

Nisan ayının soğuk ve ışıltılı bir günüydü ve saatler öğleden sonra biri gösteriyordu. Kötü rüzgârdan kaçmak için çenesini göğsüne dayamış Winston Smith, Zafer Konakları’nın cam kapılarından çabucak süzüldü, ama onunla birlikte bir kum girdabının girmesini engelleyecek kadar hızlı değildi.Koridorda haşlanmış lahana ve eski paçavra kokusu vardı. Bir ucuna, iç mekânda sergilenemeyecek kadar büyük renkli bir poster duvara yapıştırılmıştı. Sadece bir metreden daha geniş, muazzam bir yüzü betimliyordu; yaklaşık kırk beş yaşlarında, kalın siyah bıyıklı ve engebeli olsa da yakışıklı yüz hatlarına sahip bir adamın yüzü. Winston merdivenlere yöneldi. Asansörü denemenin bir yararı yoktu. En iyi zamanlarda bile nadiren çalışıyordu ve şu anda gündüz saatlerinde elektrik akımı kesiliyordu. Bu, Nefret Haftası’na hazırlık için yapılan ekonomik hareketin bir parçasıydı. Daire yedi kat yukarıdaydı ve otuz dokuz yaşında olan ve sağ ayak bileğinin üzerinde bir varis ülseri olan Winston yolda birkaç kez dinlenerek ağır ağır gitti. Her sahanlıkta, asansör boşluğunun karşısında, duvarda devasa yüzlü poster görünüyordu. Hareket ettiğinizde gözlerin sizi takip ettiği çok yapmacık resimlerden biriydi. Posterin altında, BÜYÜK BİRADER SİZİ İZLİYOR yazıyordu.
Bu Ürüne Bakanlar Bunlarada Baktı
Kategoriye Ait En Çok Satan Ürünler
Kategoriler