Ara
24 Saatte Kargoda
Siparişleriniz aşağıda belirtilen şartlar dâhilinde, 24 saat içinde ilgili kargo firmasına teslim edilmektedir.
Hafta içi saat 17.00'ye kadar verilen siparişlerde geçerlidir. Cumartesi-Pazar ve resmi tatil günlerinde alınan siparişlerde geçerli değildir. Saat 17.00'den sonra verilen; ödemesi veya onayı 17.00'den sonra yapılan siparişler ertesi gün işleme alınır. Sepetteki tüm ürünlerin "24 Saatte Kargoda" taahhütüne sahip olması gerekmektedir.

Stoklu ürünlerde, sonradan tespit edilecek ürün kusurları sebebiyle gecikme yaşanabilir.
İade veya iptal gibi işlemler sebebiyle düzenlenen siparişlerde geçerli değildir.
24 saat içinde kargo firmasına verilen siparişlerin adrese teslim süresi, kargo firmasına ve teslimat adresine göre değişebilmektedir.
Mücbir sebep halleri saklıdır. KitapSeç bu taahhütte değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
Satıcı Puanı: 9,9
Kitapsec.com müşterileri tarafından verilen zamanında gönderim, paketleme ve genel alışveriş deneyimi puanlarına göre satıcı puanı hesaplanmaktadır. Değerlendirmeler son 6 ay içerisinde yapılan değerlendirme sayısını vermektedir.

1971-2021 İki Arada Bir Derede 50 Yıl Bilgeoğuz Yayınları

%15
70.00 TL
59.50 TL
Mağaza : KitapSeç
9,9
Yayınevi / Marka : Bilge Oğuz Yayınları
ISBN : 9786257834124
Kazancınız : 10.50 TL
Kazanacağınız Puan : 59 Puan
Basım Tarihi : 2020
Sayfa Sayısı : 120
Kitap Ebatı : 13.5x21
Bugün Ziyaret : 2 kişi bu ürüne baktı
Kargo İndirimi : 690 TL üzeri Kargo BEDAVA
Tedarik Süresi : En geç 30 Haziran Pazar gününe kadar
Bu ürün size KitapSeç tarafından gönderilecektir

Bu ülkeyi sevenler, bu ülkede yaşayanlarla sınırlı değildir. Türkiye`yi gönlünde taşıyan milyonlarca gurbetçi vardır. Hayatın çizdiği yolda ömrünün elli senesini Danimarka`da geçiren, gurbette var olmanın bir Türk için neleri ihtiva ettiğini anlatan Yazar Mustafa Arkın, 1954 senesinde Aksaray`ın Gülpınar Kasabası`nda dünyaya gelmiş bir Türk`tür. &`;Ben de bu ülkenin, bu kasabanın çocuğuyum, elbette onun için dertleneceğim” diyerek, bedenen uzakta olduğu yıllarda bile ülkesini özlemiş ve yad etmiştir. Yazarımız dört çocuk babası, on bir torun dedesi ve dönemin Milli Gençlik Teşkilatlarında görev yapmış bir vatanseverdir. Bu eserde, ailesinden futbol serüvenine, siyasi eleştirilerinden gurbette çocuk yetiştirme düsturlarına kadar pek çok düşünce yer almaktadır. Bu hatıralar ve düşünceler, belli bir tarih dizimi ile yazılmamış, yazarımızın hatırına geldiği şekilde sıralanmıştır.
1971 ve 2021 yılları arasında yaşanan hadiseleri aktaran yazar, elli senesini bir kitaba sığdırmakta ve bunu ailesine, evlatlarına, kendisini sevenlere armağan etmektedir. Tüm anlatılanların kendisinde kalan hatıralar olduğunu söylerken, bu kitabı da kendisinden bir hatıra olarak bırakmaktadır. Gelin, Danimarka ve Türkiye arasında geçen seneleri beraber okuyalım. Mustafa Arkın Bey`in anılarına ortak olalım…

Kategoriye Ait En Çok Satan Ürünler
Kategoriler