Ara
24 Saatte Kargoda
Siparişleriniz aşağıda belirtilen şartlar dâhilinde, 24 saat içinde ilgili kargo firmasına teslim edilmektedir.
Hafta içi saat 17.00'ye kadar verilen siparişlerde geçerlidir. Cumartesi-Pazar ve resmi tatil günlerinde alınan siparişlerde geçerli değildir. Saat 17.00'den sonra verilen; ödemesi veya onayı 17.00'den sonra yapılan siparişler ertesi gün işleme alınır. Sepetteki tüm ürünlerin "24 Saatte Kargoda" taahhütüne sahip olması gerekmektedir.

Stoklu ürünlerde, sonradan tespit edilecek ürün kusurları sebebiyle gecikme yaşanabilir.
İade veya iptal gibi işlemler sebebiyle düzenlenen siparişlerde geçerli değildir.
24 saat içinde kargo firmasına verilen siparişlerin adrese teslim süresi, kargo firmasına ve teslimat adresine göre değişebilmektedir.
Mücbir sebep halleri saklıdır. KitapSeç bu taahhütte değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
Satıcı Puanı: 9,9
Kitapsec.com müşterileri tarafından verilen zamanında gönderim, paketleme ve genel alışveriş deneyimi puanlarına göre satıcı puanı hesaplanmaktadır. Değerlendirmeler son 6 ay içerisinde yapılan değerlendirme sayısını vermektedir.

1915 Van da Ermeni İsyanı Tarih ve Kuram Yayınevi

%25
45.00 TL
33.75 TL
Bu ürün tedarik aşamasındadır
Mağaza : KitapSeç
9,9
Yayınevi / Marka : Tarih ve Kuram Yayınevi
ISBN : 9786059833035
Kazancınız : 11.25 TL
Kazanacağınız Puan : 33 Puan
Sayfa Sayısı : 318
Kitap Ebatı : 15x22
Bugün Ziyaret : 5 kişi bu ürüne baktı
Kargo İndirimi : 590 TL üzeri Kargo BEDAVA
Tedarik Süresi : Yaklaşık 2 İş Günü
Bu ürün size KitapSeç tarafından gönderilecektir

1915 Van da Ermeni İsyanı Tarih ve Kuram Yayınevi

"Van'da Ermeni İsyanı", Van'da 1870'lerden başlayarak 1919'a dek yaşananlara dair oldukça geç kalınmış bir incelemeyi sunuyor.

"Müslüman sivillerin içinde bulunduğu ilk büyük katliam savaşın başladığı dönemde Ruslar Dir-Başkale ve Saray bölgelerini işgal ettiğinde gerçekleşti. Dir, Başkale ve Saray şehirlerindeki işgal edilen köylerde kadınlara toplu tecavüzler, yağma ve cinayetler vuku buldu. Bu şehirlerde yaşananlar diğer bölgelerde arkadan gelecek olayların habercisiydi. Önce memurlar, askerler ve jandarmalar öldürüldü. Bunu hırsızlık ve gasp izledi. Müslümanların sakladıkları mallarını haraç olarak vermesi karşılığında canlarını bağışlama sözü verildi ancak bu sözler nadiren tutuldu. Savaşacak yaşta olan erkekler öldürüldü. Kadınlara tecavüz edildi. Saray'daki Müslümanlar camiye toplandı ve cami yakıldı. Kurtulanlar tarafından verilen rakamlar sağlıklı olmasa da yaşanan vahşeti göstermek açısından önemlidir."

Türkiye'de özellikle Ermeni meselesindeki çalışmaları ile tanınan, dünyanın önde gelen Türk tarihi uzmanlarından Prof. Justin McCarthy ABD'de Louisville Üniversitesi'nde Ortadoğu Tarihi profesörü olarak çalışmakta, aynı zamanda Sosyal ve Beşeri Bilimler Enstitüsü'nün de başkanlığını yapmaktadır.

Kategoriye Ait En Çok Satan Ürünler
Kategoriler