Ara
24 Saatte Kargoda
Siparişleriniz aşağıda belirtilen şartlar dâhilinde, 24 saat içinde ilgili kargo firmasına teslim edilmektedir.
Hafta içi saat 17.00'ye kadar verilen siparişlerde geçerlidir. Cumartesi-Pazar ve resmi tatil günlerinde alınan siparişlerde geçerli değildir. Saat 17.00'den sonra verilen; ödemesi veya onayı 17.00'den sonra yapılan siparişler ertesi gün işleme alınır. Sepetteki tüm ürünlerin "24 Saatte Kargoda" taahhütüne sahip olması gerekmektedir.

Stoklu ürünlerde, sonradan tespit edilecek ürün kusurları sebebiyle gecikme yaşanabilir.
İade veya iptal gibi işlemler sebebiyle düzenlenen siparişlerde geçerli değildir.
24 saat içinde kargo firmasına verilen siparişlerin adrese teslim süresi, kargo firmasına ve teslimat adresine göre değişebilmektedir.
Mücbir sebep halleri saklıdır. KitapSeç bu taahhütte değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
Satıcı Puanı: 9,9
Kitapsec.com müşterileri tarafından verilen zamanında gönderim, paketleme ve genel alışveriş deneyimi puanlarına göre satıcı puanı hesaplanmaktadır. Değerlendirmeler son 6 ay içerisinde yapılan değerlendirme sayısını vermektedir.

1909 Adana Burak Yüksel Urzeni Yayıncılık

%20
170.00 TL
136.00 TL
Mağaza : KitapSeç
9,9
Yayınevi / Marka : Urzeni Yayıncılık
Yazar : Burak Yüksel
ISBN : 9786258349269
Kazancınız : 34.00 TL
Kazanacağınız Puan : 136 Puan
Sayfa Sayısı : 384
Kitap Ebatı : 13x20
Bugün Ziyaret : 2 kişi bu ürüne baktı
Kargo İndirimi : 690 TL üzeri Kargo BEDAVA
Tedarik Süresi : En geç 30 Haziran Pazar gününe kadar
Bu ürün size KitapSeç tarafından gönderilecektir

1909 Adana Burak Yüksel Urzeni Yayıncılık

Karşı Devrimin Sosyo-Ekonomik Ve Siyasi Arka Planı

Elinizdeki kitap muhtelif arşivleri sık eleyip ince dokuyarak 1909 Adana Felaketinin arka planını muhtelif açılardan incelemeye çalışmıştır. 1909 yılında Adana’da yaşanan şiddet ve yağma hadiseleri hakkında muhtelif adlandırmalar yapılmıştır. Daha öncesinde“1909 Adana Olayları” olarak tanımladığım süreci yeni okumalarla ve önceki adlandırmaları da dikkate alarak yaşananların o dönemdeki Adana halkın için bir felaket olduğunu daha iyi idrak ettim ve bu ifadeyi kullandım. Osmanlı bürokratlarının ve İttihatçıların “facia”; Ermenilerin “felaket” buna karşın dış basının “katliam” olarak tanımladığı hadiseler hangi adlandırma yapılırsa yapılsın, bölgede yaşayan Müslümanlar ve Ermeniler için büyük bir yıkıma sebep olmuştur.
Bu çalışmanın temel argümanı ise 1909 Adana Felaketini meydana gelmesinde uzun bir tarihsel süreç içerisinde sosyo-ekonomik ve siyasi dengelerin değişmesinin etkili olduğu görüşüne dayanmaktadır. Bu kitapta, bölgedeki gerilimin çok eskiye dayandığı dikkate alınarak II. Meşrutiyet’in ilanından sonra değişen dinamikler ve dengelerin 1909 yılındaki kitlesel şiddet ve yağma olaylarının meydana gelmesinde belirleyici olduğu tezi ileri sürülmektedir. Bu kitap ayrıca ciddi bir literatür eleştirisi üzerine inşa edilmiş nitekim konuya ilişkin önceki argümanlar sorgulanarak tenkit edilmiştir.

Kategoriye Ait En Çok Satan Ürünler
Kategoriler