Ara
24 Saatte Kargoda
Siparişleriniz aşağıda belirtilen şartlar dâhilinde, 24 saat içinde ilgili kargo firmasına teslim edilmektedir.
Hafta içi saat 17.00'ye kadar verilen siparişlerde geçerlidir. Cumartesi-Pazar ve resmi tatil günlerinde alınan siparişlerde geçerli değildir. Saat 17.00'den sonra verilen; ödemesi veya onayı 17.00'den sonra yapılan siparişler ertesi gün işleme alınır. Sepetteki tüm ürünlerin "24 Saatte Kargoda" taahhütüne sahip olması gerekmektedir.

Stoklu ürünlerde, sonradan tespit edilecek ürün kusurları sebebiyle gecikme yaşanabilir.
İade veya iptal gibi işlemler sebebiyle düzenlenen siparişlerde geçerli değildir.
24 saat içinde kargo firmasına verilen siparişlerin adrese teslim süresi, kargo firmasına ve teslimat adresine göre değişebilmektedir.
Mücbir sebep halleri saklıdır. KitapSeç bu taahhütte değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
Satıcı Puanı: 9,9
Kitapsec.com müşterileri tarafından verilen zamanında gönderim, paketleme ve genel alışveriş deneyimi puanlarına göre satıcı puanı hesaplanmaktadır. Değerlendirmeler son 6 ay içerisinde yapılan değerlendirme sayısını vermektedir.

17 18 ve 19 Yüzyıllarda Fransız Seyahatnamelerinde Osmanlı Toplumu Serpil Gürer Bilgin Kültür Sanat Yayınları

%19
50.00 TL
40.50 TL
Bu ürün tedarik aşamasındadır
Mağaza : KitapSeç
9,9
Yayınevi / Marka : Bilgin Kültür Sanat
Yazar : Serpil Gürer
ISBN : 9786058573000
Kazancınız : 9.50 TL
Kazanacağınız Puan : 40 Puan
Sayfa Sayısı : 317
Kitap Ebatı : 16x24
Toplam Satılan : 1 Adet
Bugün Ziyaret : 2 kişi bu ürüne baktı
Kargo İndirimi : 690 TL üzeri Kargo BEDAVA
Tedarik Süresi : Yaklaşık 2 İş Günü
Bu ürün size KitapSeç tarafından gönderilecektir

17 18 ve 19 Yüzyıllarda Fransız Seyahatnamelerinde Osmanlı Toplumu Serpil Gürer Bilgin Kültür Sanat Yayınları

Dr. Serpil Gürer'in bu incelemesinde, Osmanlı imparatorluğu için önemli bir dönem olan XVIl-XVI11 ve XIX. yüzyılda Osmanlı İmparatorluğuna gelen çeşitli meslek gruplarından Fransız gezginlerin seyahatnameleri ele alınarak, çeşitli toplumsal kitleler çerçevesinde Osmanlı toplumunun nasıl şekillendiği ve imgelerin nasıl oluştuğu ele alınıyor. Söz konusu dönemlerde, toplumsal ve siyasal olaylar doğrultusunda imgelerde çeşitli değişiklikler meydana gelmiştir. Gezginler bu yüzyıllarda, Osmanlı İmparatorluğunu ve toplumunu özellikle de Türkleri daha yakından tanımaya çalışmışlardır. Ancak, Haçlı seferlerinden başlayarak, Fransızların bakış açıları ve önyargıları doğrultusunda oluşturdukları imgeler, kolay kolay silinmeyecek bir şekilde Fransız toplumunun zihnine yerleşmiş ve Türkler onlar için hep "öteki" olarak kalmışlardır. Türklerle bu kadar ilgilenen Fransız gezginler Osmanlı Topraklarında yaşayan Gayrimüslim halklarla pek fazla ilgilenmemişlerdir. Gayrimüslimlere ilişkin yüzeysel bilgiler vermekle yetinmişlerdir. Dönemin toplumsal ve siyasal olayları doğrultusunda Fransız gezginler bazı dönemlerde Ermenilere, bazı dönemlerde ise Rumlara karşı kendilerini yakın hissetmişlerdir. Yani, Fransız gezginlerin Osmanlı Topraklarında özellikle gözlemledikleri "öteki" Türklerdir. Bu nedenle de, söz konusu gezginlerin seyahatnamelerinde karşımıza çıkan kalıp imgeler ve kalıp sahneler genel olarak Türklere ilişkindir.

Kategoriye Ait En Çok Satan Ürünler
Kategoriler