Ara

Yediiklim KPSS Deneme Kitapları

Yediiklim KPSS Deneme Kitapları
Yediiklim Yayınevi 2003 yılında yayıncılık hayatına başlamıştır. ilk olarak dergileri ile yayıncılık hayatına adım atmıştır.
 
Yediiklim ailesi olarak yayınlarımızla ve kadrolarımızla kurulduğumuz günden bu yana ulaştığımız noktadan ve kaliteden ödün vermeksizin amaçlarımız doğrultusunda hep daha yükseklere ve daha iyiye ulaşmayı amaç edindik.
 
İnsan emeğine ve zamanına değer vererek ticari kaygılardan çok, başarılı olmayı ve öğrencilerimizi başarıya ulaştırmayı temel ilke edindik.
 
Yenilikçi ve birliktelik ruhuyla Yediiklim dershaneleri ve yayınları olarak sizlerle birlikte yola çıktık.
 
Yedi ayrı bölgeden, yedi ayrı iklimden beslenerek farklılıkların zenginlik olduğu düşüncesiyle bir senteze ulaşarak yurdumuz coğrafyasının yedi bölgesinde insan odaklı olmayı ve adaylarımızın hedeflerine giden yolda onlara yol arkadaşı olmayı amaç edindik.
 
Bünyemizde siz değerli öğrencilerimiz sayesinde her rengi ve her iklimi taşımanın mutluluğunu yaşıyoruz.
 

KPSS Sınavına Hazılanırken Karşılaştığınız Sıkça Sorulanlar

Kpss Sınavında başarılı olmak için günde kaç saat çalışmalıyım?
Bu soru için bir sınava girecek adaylar için ortalama bir zaman vermek doğru değildir. Sınava girecek adayın anlama bilgisine, derse odaklanmasına, derse çalışırken aldığı verime göre değişiklik gösterir. Genel olarak şunu eğer sınava 7 – 8 ay kala başladıysanız günde 4 – 6 saat arası verimli çalışmanız sizi başarıya götürebilir. 
 
Kpss Sınavında hangi derslerden sorumluyuz?
Türkçe, matematik, tarih, coğrafya ve vatandaşlık dersleri kpss b grubu dersleri içerisinde yer almaktadır. Ayrıca sınavda 6 adet güncel bilgi sorusu da çıkmaktadır.
 
Kpss Sınavında tarih dersinden kaç soru çıkmaktadır?
Lisans kpss tarih dersinde 27 soru çıkmaktadır.
 
Kpss Sınavında Coğrafya dersinden kaç soru çıkmaktadır?
Lisans kpss coğrafya dersinde 18 soru çıkmaktadır.
 
Kpss Sınavında Vatandaşlık Dersinden kaç soru çıkmaktadır?
Lisans kpss vatandaşlık dersinde 9 soru çıkmaktadır.
 
Kpss Sınavında başarılı olmak için çalışmaya hangi dersten başlamalıyız? 
Hangi dersten çalışmaya başlanacağı size kalmış bir durumdur. Size en çok zaman harcattıracak olan dersi belirleyip o dersten başlamanız sizin için yararlı olabilir.
 
Kpss Sınavına Dersaneye gitmeden evde hazırlanabilir miyim?
Kesinlikle kpss sınavına evden hazırlanabilirsiniz. Bunun için internette birçok ücretsiz mecra bulunmaktadır. Ayrıca bizim de sitemizde bulunan kpss tarih ders notlarından yararlanabilirsiniz. Ders notlarımız ayrıntılı, güncel ve müfredata uygundur.
 
Kpss Sınavı Kaç saat sürmektedir?
Genel kültür – genel yetenek sınavı olmak üzere toplam da 130 dk sürmektedir.
 
Kpss Sınavına dershaneye gitmeden kazanılır mı?
Tabi ki kazanabilirsiniz. Fakat kendi kontrolünüzü sağlamalı, ders çalışma düzeninize uymalısınız. İstikrarlı olduğunuz, odaklanıp verimli çalıştığınız sürece dershaneye gitmeden de başarılı olabilirsiniz. 
 
Kpss Sınavında  90 alan atanır mı?
Bunun için net olarak evet veya hayır cevabını veremeyiz. Sıralamanız, tercihleriniz ve alım miktarı bu konuda çok önemlidir. Fakat 90 üstü puan alan birisinin atanma olasılığı yüksektir diyebiliriz.
 

Yediiklim KPSS Deneme Kitapları Nelerdir?


Ziyaret Sayısı : 1
Kategoriler