Ara
24 Saatte Kargoda
Siparişleriniz aşağıda belirtilen şartlar dâhilinde, 24 saat içinde ilgili kargo firmasına teslim edilmektedir.
Hafta içi saat 17.00'ye kadar verilen siparişlerde geçerlidir. Cumartesi-Pazar ve resmi tatil günlerinde alınan siparişlerde geçerli değildir. Saat 17.00'den sonra verilen; ödemesi veya onayı 17.00'den sonra yapılan siparişler ertesi gün işleme alınır. Sepetteki tüm ürünlerin "24 Saatte Kargoda" taahhütüne sahip olması gerekmektedir.

Stoklu ürünlerde, sonradan tespit edilecek ürün kusurları sebebiyle gecikme yaşanabilir.
İade veya iptal gibi işlemler sebebiyle düzenlenen siparişlerde geçerli değildir.
24 saat içinde kargo firmasına verilen siparişlerin adrese teslim süresi, kargo firmasına ve teslimat adresine göre değişebilmektedir.
Mücbir sebep halleri saklıdır. KitapSeç bu taahhütte değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
Satıcı Puanı: 9,6
Kitapsec.com müşterileri tarafından verilen zamanında gönderim, paketleme ve genel alışveriş deneyimi puanlarına göre satıcı puanı hesaplanmaktadır. Değerlendirmeler son 6 ay içerisinde yapılan değerlendirme sayısını vermektedir.

2024 Hmgs Anayasa Hukuku Anayasa Yargısı Soru Bankası

SÜPER FİYAT
259.00 TL
Mağaza : Bilgi Kitap
9,6
Yayınevi / Marka : Monopol Yayınları
ISBN : 9786256751286
Kazanacağınız Puan : 259 Puan
Basım Tarihi : 2024
Sayfa Sayısı : 128
Kitap Ebatı : 16*24
Stok : 10+ adet var
Bugün Ziyaret : 2 kişi bu ürüne baktı
Kargo İndirimi : Kargo BEDAVA
Tedarik Süresi : 24 Saatte Kargoda
Bu ürün size Bilgi Kitap tarafından gönderilecektir
  • 2024 Hmgs Anayasa Hukuku Anayasa Yargısı Soru Bankası
  • Tanıtım yazısından:
  • Malumunuz olduğu üzere 17/10/2019 tarihinde Türkiye Büyük Millet Meclisinde kabul edilen 7188 sayılı Kanunun 5’inci maddesiyle 2547 sayılı Yükseköğretim Kanununa Ek 41’inci madde ilave edilmiştir. Bu çerçevede “Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı ve İdari Yargı Ön Sınavı” başlıklı 41’inci maddede sınava ilişkin düzenlemeler yapılmıştır. Bu kanuna istinaden Adalet Bakanlığı Yönetmelik çıkarmıştır. Yönetmelik, 32540 sayılı “Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı ve İdari Yargı Ön Sınavı Yönetmeliği” künyesiyle 08/05/2024 tarihinde Resmî Gazetede yayınlanmıştır. Yönetmeliğin 2’nci maddesine göre, 24/10/2019 tarihinden sonra yükseköğretim kurumlarına kayıt yaptıranlardan 31/3/2024 tarihinden sonra mezun olanlar yukarıda ismi zikredilen sınavlara tabi olacaktır. Yönetmeliğin 6‘ncı maddesine göre, Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı Nisan ve Eylül aylarında olacak şekilde yılda iki defa; İdari Yargı Ön Sınavı ise sadece Eylül ayında olacak şekilde yılda bir defa ÖSYM tarafından yapılacaktır. Adli yargı, idari yargı, kaymakamlık, KPSS ve diğer kariyer sınavlarına hazırlıkla ilgili kitap yazma tecrübemiz takribi 25 yıl civarındadır. Başka bir ifade şekliyle esasen biraz önce ifade edilen sınavlarla ilgili hazırlanan kitaplardan ilk-öncü kitaplar arasında bizim kitaplarımız yer almaktadır. Binaenaleyh tecrübemizi Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavları için sizlerle paylaşmak asli gayemiz olmuştur.
  • Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavlarında da ilk ve en öncü kitap yazma heyecanı ile bu kitabı sizlere sunmaktayız.
  • Kitabın hazırlanmasında soru dağılımının dikkate alınmasının yanı, sıra soruların; konuların tamamını kapsayıcı ve konu tekrarlatıcı mahiyette olmasına da özen gösterilmiştir. Pek tabii ki kitabın, mevzuat ve yargı karaları itibarıyla da en öncü ve güncel kitap olduğu muhakkaktır.
  • Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavının Anayasa Hukuku (6) ve Anayasa Yargısı (2) puan-soru esasına göre icra edileceği mevzuatta ifade edilmiştir. İdari Yargı Ön Sınavının ise Anayasa Hukuku (8) ve Anayasa Yargısı (2) puan-soru esasına göre icra edileceği ifade edilmektedir. Görüleceği üzere her iki sınavın soru adetleri birbirine oldukça yakındır. Zira sınavlardan ilki toplamda 8 puan-soru, ikincisi ise 10 puan-soru esasına göre yapılacaktır.
  • Hukuk Mesleklerine Girişi ve İdari Yargı Ön Sınavıyla ilgili daha detaylı açıklama kitabın önsözünde yer almaktadır.
  • Şimdiye dek dile getirilenler muvacehesinde elinizdeki bu kitap hazırlanmıştır. Kitabın hazırlanmasındaki maksadın hasıl olmasının en asli gayemiz olduğunu belirtir, hepinize üstün başarılar dilerim.
  • Haziran / 2024
Bu Ürüne Bakanlar Bunlarada Baktı
Kategoriye Ait En Çok Satan Ürünler
Kategoriler